Okulumuz Hakkında

Sazlıca İlkokulu
SAZLICA KÖYÜ SAZLICA KÜME EVLERİ NO: 108/3 VARTO / MUŞ
04367311220
0
https://vartosazlicaio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

İSTİYORUZ Kİ... Öğrencilerimizin; Bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, sorunların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış. Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

MİSYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

BAŞARILAR

Öğretmen :3
Öğrenci :55
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :200
Öğretim Şekli :Normal

Öğretim Şekli

Normal

Ders Başlama ve Bitiş

08.30-14.10

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Servis yok

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

4 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy

Kontenjan Bilgileri

55

Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

%95

Sportif Etkinlikler

Futbol basketbol voleybol masa tenisi

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Diğer Hususlar

Okulumuz yeni yapılmıştır. Okulumuzda ilkokul için 4 derslik bulunmaktadır. Ortaokul ile ilkokul aynı binada yer almaktadır. Kadromuz genç ve dinamiktir